Всички видове услуги,
които предлагаме.

Имате нужда Модерен дизайн за Вашият сайт?

Поради бързите темпове на дигитализация и нарастващата тенденция при потребителите да търсят продукти и услуги онлайн, за всеки бизнес е от ключово значение да бъде представен в интернет пространството. Ползите от това са неизброими и безгранични – основното е, че ставате видими за всички, които търсят в сферата на вашата дейност онлайн.

Стартирате нов бизнес, но все още нямате фирмена страница? Нашият екип от специалисти ще изготви професионален уебсайт за Вашия бизнес, съобразен с изискванията на клиента и най-новите тенденции в дизайна.

ID1_qK-nJ51fDI-SiYSHeRkjOA@2x

SEO

Search Engine Optimization

SEO означава “оптимизация на търсачките”. Това е процесът на получаване на трафик от “безплатните”, “органичните”, “редакционните” или “естествените” резултати от търсенето на търсачките. Всички големи търсачки като Google, Bing и Yahoo имат първични резултати от търсенето, където уеб страници и друго съдържание, като например видеоклипове или местни обяви, се показват и класират въз основа на това, което търсачката счита за най-подходящо за потребителите.

Имате фирмен сайт и се стремите да постигнете популярност и да привлечете нови клиенти? Ние от Адвъртайз Партнърс предлагаме СЕО оптимизацията. Тя представлява техническо организиране на съдържанието на Вашия сайт по начин, който дава по-добра представа на търсачките, каква информация има в него. Това се прави с цел постигането на челни резултати при търсене в интернет пространството.

Имате нужда от реклама?

Искате ли Вашия бизнес да придобие популярност в интернет пространството и все повече потребители да научат за Вас? Ние ви предлагаме възможност да използвате тенденцията за увеличеващото се търсене в дигиталната мрежа за да разрастнете бизнеса си. Адвъртайз Партнърс ще Ви помогне да покажете своя продукт или услуга на повече потенциални клиенти, което ще доведе до увеличаване на продажбите и разрастване на дейността Ви. Заявете своята рекламна страница в нашата бизнес платформа, наред с най-добрите фирми на българския пазар, а нашият екип от специалисти ще позиционира фирменото Ви представяне на челни позиции във всички търсачки.

Google Ads
реклама?

Google Ads реклама? Независимо дали искате да доведете нови посетители за уеб страницата си, да увеличите онлайн продажбите си или да убедите съществуващите си клиенти да купуват още, Google Ads рекламата може да ви помогне. Всеки знае каква е ползата от това да си на първо място в най-голямата търсачка в света Google. Потърсете ни и нашият екип от ИТ специалисти ще проучи Вашата конкуренция и ще помогне да изберем най-подходящите ключови думи за Вашите продукти/услуги.

Когато потенциален клиент търси с ключова дума, която присъства в избраните от нас, то рекламата ви се показва над резултатите от търсенето обозначена с етикет реклама. Плащате само за посещения, а импресиите (показванията) са безплатни.

AdWise Banner реклама

Искате ли да повишите приходите си залагайки на рекламна платформа, разработена специално за малкия и среден бизнес, която ви гарантира ценова ефективност и добра възвръщаемост.

Нашите дизайнери ще изготвят рекламен банер, който максимално да удовлетворява нуждите на Вашия бизнес. След което ще го публикуваме на всички сайтове, собственост на официалния ни партньор НЕТ ИНФО (става въпрос за най-големите, най-популярни и посещавани сайтове 814 на брой, сред които abv.bg, vbox7.com, всички сайтове на НОВА ТВ, всички сайтове на ДИЕМА, sinoptik.bg, vesti,bg, edna.bg, mobile.bg и др.).

Изготвяне на софтуер по поръчка

Когато бизнесът се популяризира, расте и се налага все повече внимание да бъде обърнато на клиентите се стига и до търсене на начини за бързо и лесно управление.
Тогава се усеща нуждата от специализиран софтуер за управление на клиентите или бизнес процесите. Единият вариант е да опитате с вече съществуваш софтуер, но в този случай ще се наложи да адаптирате бизнеса си по функциите на готовия продукт или дори да ползвате няколко различни софтуерни решения, за да постигнете пълен ефект за управление.

Вторият и далеч по-правилен начин е да бъде изграден и създаден индивидуален софтуер, точно изпълнен според Вашите нужди и специфики. Ние от Адвъртайз Партнърс сме насреща – кажете ни какво Ви затруднява или искате да се оптимизира и ние ще измислим правилното решение за Вас. Ще Ви презентираме, изработим, внедрим и обучим персонала. Дори повече – винаги ще сме с Вас за бъдещо развитие и надграждане.

Ние сме Вашият правилен партньор.

Онлайн платформа за обяви

Ако предлагате услуга или продукт за продажба, най-подходящото и бързо решение да кажете на света за тях е да го популяризирате в някоя от най-посещаваните платформи за обяви.

Адвъртайз Партнърс ЕООД разполага с мрежа нишови каталози и сайтове за обяви по различни видове категории и с огромна посещаемост. Разположена на правилното място – Вашата обява може да бъде светкавично видяна от голяма аудитория и бързо да изпълни своята функция – да продаде Вашия продукт или да доведе много клиенти за Вашата услуга.

Независимо дали имате собствен сайт или онлайн магазин, никога не е излишно да създадете още един, а защо не и няколко канала за допълнителни приходи и привличане на аудитория. Колкото повече
се говори за Вашите продукти и услуги – толкова повече хора ще научат за Вас и ще ги превърнете в свои потенциални клиенти.

Уеб дизайн

Уеб дизайнът e визуална подредба на всички елементи и съдържание в сайта. Цветова гама, фон, менюта, лога, слайдери, визуални ефекти и анимации , снимки и изображения, видео клипове, избор на шрифт и цялостна разработка и оформление на вида, който формира страницата.

С всеки дизайн, който изграждаме се опитваме да предоставим на клиента комфорт и увереност в бранда, който представяме в съвършен сайт.

Изработка на фирмено Лого

Добрите маркетолози разбират и вземат в предвид още в самото начало необходимостта от последователност в цвета и дизайна на логото. Но също така е от жизнено важно значение и да се преодолее стандартното лого и клиширани слогани, а да се приложи един цялостен подход, белязан от емоциите, бушуващи във вашите потенциални клиенти, които щъкат във всичките ви рекламни канали. Адвъртайз Партнърс предлага дизайнерска изработка на фирмено лого според нуждите и изискванията на клиента.

Дизайн на рекламни материали

Ние предлагаме професионален дизайн на рекламни материали от професионални  дизайнери и специалисти по предпечат. Модерен рекламен дизайн и графични проекти за брошури, банери, менюта, визитки, флаери, опаковки, каталози, книги и др.

Графичен дизайн и оформление на всички видове печатни рекламни материали -каталози, брошури, плакати, книги, списания, календари, опаковки и др.

Дизайн и концепция на корпоративна идентичност за фирма, продукт или услуга. Разработване на пълно ръководство за фирмената идентичност, визия и дизайн – от логото, материалите за кореспонденция до уеб сайт, видео реклама и др.

Ние създаваме
видеопродукция,
както и Креативни Видеа

Ако искате бизнесът ви да расте, то вие задължително се нуждаете от качествена изработка на видео реклама!При нас можете да поръчате уникални и креативни рекламни видеоклипове в най-различни стилове и за най-различни маркетинг нужди.Ние измисляме, заснемаме и изработваме видео реклама за бизнеса на добри цени.

Видео монтаж

Професионален видео монтаж на достъпни цени! При нас можете да поръчате видео монтаж и обработка на заснет материал за постигане на вашите бизнес маркетинг цели. Ние можем да вземем видео файловете ви и да ги превърнем в завършен цялостен филм, видеоклип или видео реклама.

Заснемане с дрон

Нека помогнем на бизнеса ви с красиви видео кадри и рекламни снимки от небето. Предлагаме услуги в областта на фотографията и аерофотографията за рекламни и маркетинг проекти, 4K Видеозаснемане на корпоративни клипове, кратки реклами и други брандинг решения, 2D и 3D проекти, картографиране, визуализации, инспекция на съоръжения, височинни карти и др

Обяснителни Видеа

Explainer видео (експлейнър видео), whiteboard видео, видео с инфографики и какви ли още не стилове.При нас може да поръчате анимирани видеоклипове и видео анимация, която помага на бизнеса ви да продава повече и да достига до повече клиенти на пазара.

360° Виртуална разходка

Нашите виртуални разходки, позволяват на клиента да разгледа всичко в 360 градусова “виртуална реалност” със интуитивна и лесна за ползване навигация.Ние ще направим вашия бизнес видим във всички онлайн продукти на Google!

Анимация на Лого, Интро

Motion дизайнът беше обявен за една от водещите тенденции на тази година. Лого анимацията подпомага популяризирането и развитието на идентичността на марката и е предимство на онлайн маркетинга.

Корпоративни Видеа и Реклами​

Нека помогнем на бизнеса ви с красиви видео кадри и рекламни снимки от небето. Предлагаме услуги в областта на фотографията и аерофотографията за рекламни и маркетинг проекти, 4K Видеозаснемане на корпоративни клипове, кратки реклами и други брандинг решения, 2D и 3D проекти, картографиране, визуализации, инспекция на съоръжения, височинни карти и др.

Кратки Анимирани Реклами за Социални Мрежи

Всеки наш продукт (анимиран видеоклип) ще бъде изработен специално за нуждите на ВАШИЯ бизнес и неговите цели! Свържете се с нас още днес за да разберете как да продавате повече, чрез нашата професионална изработка на видео анимация за вашите нужди.